streda 17. júna 2015

Prestieranie je kompletné




Sľúbila som v piatok, že ukážem aj kompletné prestieranie, keď dokončím ešte jedno väčšie koliesko. Dokončila som ho a aj odfotila ešte v ten deň, ale k príspevku na blog sa dostávam až dnes.














Pridávam opäť i nákres, hoci ako ste si asi už všimli, trošku som ho pozmenila, aby ladil k podkafíčkam. Predloha je zo stránky PATRONES - CROCHET - GANCHILLO - GRAFICOS.


Odkaz na vzor


A na záver zopár ľalioviek odfotených dnes. Tento rok majú spústu kvetov, síce dosť rýchlo odkvitajú, ale pribúdajú stále ďalšie. V nedeľu na chalupe, ako sme s Aničkou na hojdačke popíjali kávu, zo zvedavosti sme na jednom trse počítali púčiky. Bolo ich tam neuveriteľných vyše tristo!
Vôbec sa mi zdá, že je teraz bohatá úroda všetkého – najbližšie ma čaká cez víkend oberanie a spracovanie čerešní. Snáď ostane nejaká chvíľka i na akú-takú fotodokumentáciu :-)












Krásny deň a nech sa vám darí!
Vierka.





6 komentárov:

  1. Vierka, nádherná súprava... a presne tú istú laliovku mám aj ja a tiež kvitne :) ahoj

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Evi, páčia sa mi aj ľaliovky iných farieb, čo sú teraz dostať kúpiť, ale toto je srdcová záležitosť, na chalupe rástla ešte predtým, než som sa ja narodila – a priniesla som si s nej i do terajšieho domova :-) Maj sa krásne! V.

      Odstrániť
  2. Moc se mi prostírání líbí, podívám se do zásob přízí zda najdu něco přírodního.
    Lilie na zahradě nemohu mít, vždy mi je zbaští nějací brouci.
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alenka, keď sme mávali malé mačiatka, tie mi vždy ľaliovky ničievali. Akonáhle začali loziť po záhrade, bola to ich najobľúbenejšia zábavka, vyskakovať na listy, prípadne sa v nich vyváľať. Teraz mi našťastie nik kvety neničí, máme iba dospelé relatívne poslušné mačky :-)

      Odstrániť