utorok, 20. augusta 2013

Dnes máme domáci

 Dievčence mi už dlhší čas pripomínali, že sme dávno nepiekli domáci chlebík. Tak sme sa dnes do toho pustili — veď čo, väčšinu za nás urobí robot, ešteže ho máme :-)


 Po chvíli miešania bolo cesto pripravené…

 

… a bolo ho tak na dno misy (nie doslova, je tam 1 kg múky).


 Asi po dvoch hodinách…


 … ho bola plná misa…


… a cesto putovalo do foriem.


Ešte štvrťhodinku podkyslo a šup s ním do rúry.


 Po necelej hodinke a troch náteroch vlažnou slanou vodou…


 Po necelej hodinke a troch náteroch vlažnou slanou vodou…


 … sme vytiahli z rúry takúto mňamku.


 Decká sa nevedeli dočkať, kedy ochladne.


 Na mriežke to ale bolo čo nevidieť.


 Domáci chlebík s domácou rajčinkou…


vraj chutil „bombasticky“


 Krásne prepečený s chrumkavou kôrkou.


 Anička skonštatovala, že naša kuchyňa má dobrú energiu.


 Niečo na tom asi bude:-)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára