Po chvíli miešania bolo cesto pripravené…
… … a bolo ho tak na dno misy (nie doslova, je tam 1 kg múky).
Asi po dvoch hodinách…
… ho bola plná misa…
… a cesto putovalo do foriem.
Ešte štvrťhodinku podkyslo a šup s ním do rúry.
Po necelej hodinke a troch náteroch vlažnou slanou vodou…
Po necelej hodinke a troch náteroch vlažnou slanou vodou…
… sme vytiahli z rúry takúto mňamku.
Decká sa nevedeli dočkať, kedy ochladne.
Na mriežke to ale bolo čo nevidieť.
Domáci chlebík s domácou rajčinkou…
… vraj chutil „bombasticky“
Krásne prepečený s chrumkavou kôrkou.
Anička skonštatovala, že naša kuchyňa má dobrú energiu.
Niečo na tom asi bude:-)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára