utorok 2. júna 2015

Moja letná kancelária a kvietok na dnes











Tak, presne takto to bude vyzerať od včera až do konca leta na mojom pracovisku, pokiaľ bude pekné počasie. Práca na doma však v tomto prípade znamená i rozptýlenie – pozriem okolo seba a aha, treba poliať, treba burinu vytrhnúť, treba pozrieť za sliepkami, či majú ešte čo zobať… A tak sa po západe slnka sťahujem zasa dnu a dobieham do polnoci, čo som cez deň zameškala. I keď sa takto pracovný čas natiahne na oveľa dlhšie, za ten čistý vzduch a kvetinkovú kanceláriu to stojí.






Záplava týchto malých skalkových zvončekov ma rozptyľuje pri práci vonku, ustavične mi k nim odbieha zrak, ale veľmi sa z nich teším. A to už pomaly začínajú kvitnúť i vysoké, fialové i biele.  Tie odfotím o pár dní – a hádam i niečo ďalšie. Ale teraz šup-šup do práce!
















Krásny slnečný deň a veľa úspechov v práci,
Vierka.



4 komentáre:

  1. Kancelária je super!
    Pri pohľade na tieto nádherné zvončeky sa ti musí pracovať ľahko a radostne :-)
    Veľa úspechov!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Daniela, veru pracuje. Keby to bolo možné, vysťahujem sa na dvor a do záhrady aj na celý rok, i s kuchyňou :-) Krásny deň, V.

      Odstrániť
  2. Vierka, tak takú prácu na doma by som brala aj ja...má to síce aj svoje nevýhody ako píšeš, zažila som to pred pár rokmi ale keď človek robí čo ho baví tak to je to najlepšie...zvončeky sú prekrásne, u nás už odkvitli ale keď kvitli, mala som ich tiež vo váze v altánku a vydržali veľmi dlho. Pekný deň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Evi, baví ma veru, čo robím, som za tú možnosť pracovať z domu veľmi vďačná.
      Mimochodom, vyskúšala som tvoj tvarohový koláčik a bol super! Teším sa na ďalšie recepty :-) Vierka.

      Odstrániť